Izgorio bus, putnici izašli na vrijeme

Zapalio se lokalni bus za prijevoz turista. Evakuirano je 40-ak putnika. Vatrogasci su brzo došli na mjesto nesreće kao i naši službenici. Po putnike je poslan novi bus, rekli su nam iz PU Splitsko-dalmatinske

Vozač autobusa je rekao da svi izađu. Uzeo je aparat za gašenje požara, ali ništa nisam mogao napraviti. Vatrogasci su stigli za 10 minuta i brzo su ugasili vatru, rekao nam je čitatelj koji je snimio video zapaljenog autobusa na Makarskoj rivijeri kraj mjesta Igrane u četvrtak ujutro.

Policija nam je rekla kako nije bilo ozlijeđenih.

– Zapalio se lokalni autobus za prijevoz turista. Evakuirano je 40-ak putnika. Vatrogasci su brzo došli na mjesto nesreće kao i naši službenici. Po putnike je poslan novi autobus – rekli su nam iz PU Splitsko-dalmatinske.

Neki vozači automobila odmah su stali kad su vidjeli autobus u plamenu.

– Htio sam pomoći, ali požar je već gotovo bio ugašen pa sam produžio dalje – rekao nam je drugi čitatelj koji je također snimio video, prenosi 24sata.

Izgorio autobus u Makarskoj

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Donnerstag, 10. Oktober 2019

 

Vatrogasci Podgora na Facebooku su objavili video unutrašnjosti izgorenog autobusa.

 

Ovako to izgleda nakon svega…

Gepostet von Vatrogasci Podgora am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79