Izgorjela vulkanizerska radionica u Mostaru

U subotu u 6:45 sati Profesionalna vatrogasna postrojba (PVP) Mostar zaprimila je poziv za intervenciju na lokalitetu Južnog logora, kako prenosi Hercegovina.info.

Kako se ispostavilo, požar je izbio u vulkanizerskoj radionici ‘3M’, a vatra je zahvatila i dio autopraone koja se nalazi odmah uz vulkanizera. Pripadnici PVP Mostar su na intervenciju izašli s tri vozila, a gašenjem požara ustanovljeno je da je unutar objekta bio parkiran i automobil.

Pričinjena je velika materijalna šteta, dok su vatrogasci intervenciju završili u 8 sati.

Osim ovoga, mostarski vatrogasci su u petak u 11:20 sati imali intervenciju na otvaranju stana u Ulici kralja Petra Krešimira IV.

Vatrogasci u Čapljini su imali više intervencija tijekom proteklih 24 sata. Tako su tijekom petka intervenirali u Gnjilištima (požar prijavljen u 9:40 sati, gorjela trava), zatim u Karaotoku (požar prijavljen u 11:05 sati, gorjelo raslinje), u Višićima (prijava stigla u 11:45 sati, gorio biljni otpad), na Čučkovini (prijava stigla u 14:40 sati, gorjelo raslinje i trava), u Gabeli (požar prijavljen u 18:45 sati, gorjela trava), u Klepcima (prijava u 18:50 sati, gorjelo raslinje), te na Gorici (prijava stigla u 19:10 sati, gorjela trava i raslinje).

Čapljinski vatrogasci su jutros zabilježili i jednu tehničku intervenciju, a radilo se o posipanju pijeska po ulju koje je curilo iz kamiona u Metkovačkoj ulici. Vatrogasci su na ovu intervenciju izašli u 6:50 sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79