Izgubio se svaki trag Davoru Dragičeviću

Nekoliko članova grupe “Pravda za Davida”, a koji su hapšeni tokom protesta 30. decembra u Banjoj Luci, a zatim pušteni na slobodu, tvrde da su danas ponovo privedeni.

U Facebook grupi “Pravda za Davida” objavljene su informacije da su ponovo privedeni Sofija Grmuša i Ozren Perduv. Još nema zvaničnih potvrda o ovom privođenju, kao ni informacija koji je osnov za takvo postupanje. Kritične večeri se, nakon akcije policije na razbijanju skupa ove grupe na banjalučkom Trgu Krajine, izgubio svaki trag Davoru Dragičeviću, ocu stradalog Davida Dragičevića (21), prenosi Faktor.

Policijska uprava Banja Luka je istakla da on nije bio među uhapšenima u noći 30. decembra, a odmah sutradan su raspisali i potjernicu za njim.

Davidova majka Suzana Radanović tvrdi da nije u međuvremenu vidjela Davora, kao i da joj se nije javio. S obzirom na to da je policija zabranila sve buduće skupove “Pravde za Davida”, Radanović i nekoliko članova grupe su sinoć palili svijeće u Hramu Hrista Spasitelja u Banjoj Luci, a najavili su da će i večeras u 18 sati učiniti isto.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments