Iznajmljuje supruga na jednu večer, početna cijena 8 KM, evo zašto

Jelena Malinić iz Bača spremna je ustupiti svog supruga na jednu večer. “Jako je zanimljiv i jamčim zanimljivu večericu” stoji u opisu njene Facebook objave.

Od korisnih podataka značajno je istaknutii njegovu “početnu cijenu”. To je, prema Jeleninoj odluci, 500 dinara (nešto više od 8 KM). Usput je naglasila kako supruga ustupa u dane vikenda, jer radnim nije tu. Iza odricanja u tim rijetkim prilikama stoji humana gesta. Objava koja najprije liči na šalu zapravo je humanitarna licitacija. Suprug je, rekla je za “Telegraf”, znao za ideju, pristao je sudjelovati, čak je sjedio pored nje kada je davala ponudu.

“To smo se prijateljica i ja dogovorile. Ona je stavila svog, ja svog supruga na licitaciju za pomoć Milici. Moralo se nešto zanimljivo uraditi da bi se ljudi aktivirali, kako bi to malo jače krenulo. Trebalo je da se novac skupi preko noći”, kaže za dodajući kako je cilj i ostvaren, čak prije isteka licitacije za večeru s njezinim suprugom. “Nijedna žena ne bi dala svog supruga normalno. To je sve u humanitarne svrhe”.

Kaže kako je za 12-godišnju Milicu preko noći stiglo oko 3.000 poruka. “Za nju je novac bio najhitnije potreban. Zato smo je odabrali. Za šest mjeseci opet treba 13.000 eura. To je za posljednju terapiju”, rekla je.

Sinoć je brojala kako je samo od poslanih poruka nakon njene objave bilo prikupljeno oko 1.500 dinara, te je do podneva 2. studenoga, nekoliko sati prije nego što će licitacija biti završena, najviša ponuda za večeru sa Zlatkom bila 1.400 dinara. “Licitacija moje prijateljice je gotova. Dobila je uplatnicu od 3.000. Tu je isto bilo poslanih poruka. Ona je prva licitirala, pa je njezin post prvi izašao”, kazala je navodeći kako je ta prva objava nešto bolje “prošla”.

Dakle, postavila je večeru sa svojim suprugom na licitaciju za pomoć Milici, potaknula neke da pošalju SMS za pomoć djetetu, nekima zagolicala maštu, isprovocirala malo šale i podigla početnu cijenu za oko tri puta.

Kako bi napredovala kao i njeni vršnjaci, neophodna su joj sredstva za odlazak na dve transplantacije matičnim ćelijama u inostranstvu, rehabilitacije, defektolog, muzikoterapije, kao i sredstva za razvoj socijalnih veština.

Za Miličino srećnije detinjstvo! Budimo humani!

Pomozimo Milici!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 716 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human716 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-555287-93

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004267.9
IBAN: RS35160005400004267903
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79