Izvjesni Dario Božić iz Viteza: Vrijeđao žrtve Srebrenice i Ahmića pa izbrisao profil na Facebooku

Nakon što je naš portal objavio da je izvjesni Dario Božić administratorima Facebook stranice Druga liga federacije BiH – Zapad slao šokantne, uvredljive i nacionalističke poruke najmonstruoznije vrijeđajući žrtve Ahmića i Srebrenice, on je izbrisao svoj profil na Facebooku.

On je sinoć na Facebook stranicu Dnevnog avaza poslao poruku da mu je profil hakiran a što smo i objavili kao njegovu reakciju. Nedugo zatim na naš mail javil ose nekoliko korisnika ove društvene mreže koji su kazali da je laž da mu je profil hakiran i da on mjesecima šalje uvredljvie poruke istog i goreg sadržaja.

“Nož, žica, Srebrenica”, “kolji”, “Oj, Ahmići, selo moje ravno, sad mi džamija leži vodoravno”, samo su neke od bolesnih i uvredljivih poruka koje je ostavio administratorima ove stranice.

– Stop nacionalizmu i vjerskim podjelama – napisali su administratori uz objavu ovih poruka.
Podsjetimo, u Ahmićima su 16.aprila 1993. pokolj počinili pripadnici HVO nad bošnjačkim civilima. Ahmići su malo selo u srednjoj Bosni. Ubijeno je 116 osoba.

U srebreničkom genocidu četnici su pod komandom zlotvora Ratka Mladić, 11. jula 1995. godine ubili 8.372 Bošnjaka, prenosi Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments