Izvor iz MUP-a KS iznio detalje (ne)svakidašnje scene u Sarajevu: Vozačica zbog shoppinga blokirala saobraćaj

Foto: N1

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine tokom vikenda se dogodila nesvakidašnja scena kada je jedna žena parkirala svoje vozilo na tramvajskim šinama u sarajevskom naselju Marijin-Dvor, te tako blokirala javni gradski prevoz.

Blokiraj saobraćaj u Sarajevu: Žena otišla u kupovinu, Mercedes ostavila na šinama

“Riječ je o službenom vozilu jedne bh. komanije za čijim upravljačem je bila vozačica. Izdat je prekršajni nalog u iznosu od 40 KM.

Ukoliko plati u roku od sedam dana, prema Zakonu, kazna će iznositi vrijednost u visini od 20 KM”, kazao je za Radiosarajevo izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Kontaktirali smo i Službu za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

“Naši pripadnici su uručili nalog u skladu s prekršajem, ali još uvijek nisu dostavili izvještaj s terena, tako da još uvijek ne znamo identitet osobe”, kazali su iz MUP-a KS.

Kako je ranije rečeno sa mjesta događaja, cijela situacija je trajala 15-ak minuta. Ona se nakon toga pojavila, ušla u svoje vozilo noseći kese.

Policajac joj je napisao kaznu a ona se odvezla dalje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79