J.K. (15) OTIŠLA SA VELIKOM ODMORA I BACILA SE POD VOZ

Neverica i tuga šire se Barom zbog prerano i tragično prekinutog života učenice drugog razreda Gimnazije “Niko Rolović” J.K. (16) koja je u utorak posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz nedaleko od železničke stanice u Baru.

Nadležni su naložili da se uradi obukcija. Dan nakon tragedije koja se dogodila u utorak, ne zna se šta je bio razlog da mlada devojka tragično strada na pragu života za koji je kako saznajemo imala planove i bila im veoma posvećena.

– Ne možemo da verujemo. Strašna tragedija. Teško mi je i da pričam. Jeste bila povučena, nije se mnogo družila sa ostalim učenicima iz odeljenja, ali sledeće godine je planirala da nastavi školovanje u Americi. Koliko znam bila je tom planu jako posvećena i prošla je dva kruga testiranja. To ju je usrećilo. Trenirala je odbojku i planirala, ako ode u Ameriku, da tamo u nekom klubu nastavi da se bavi ovim sportom – kaže jedna od profesorki Gimnazije.

U utorak kada se dogodila tragedija ništa nije ukazivalo da bi tako nešto moglo da se dogodi, pišu Novosti.rs.

Na malom odmoru, između prvog i drugog časa, J.K. je razgovarala sa drugaricom iz odeljenja oko referata koji su toga dana trebalo da urade iz umetnosti. Školu je napustila posle velikog odmora, nije rekla da se neće vraćati na naredne časove.

Kako saznajemo, J.K. je u drugom razredu imala lošije ocene nego u prethodnom. Upravo takvi rezultati i vidljivija povučenost bili su razlog zbog kojeg je nedavno razgovarala sa pedagogom Gimnazije, na predlog predmetnih profesora. Međutim, njeno ponašanje nije ukazivalo da će tragično okončati svoj mladi život.

Kad je u pitanju vršnjačko druženje, bila je bliskija sa devojkama s kojima je trenirala odbojku, nego sa učenicima iz Gimnazije. Tokom pohađanja osnovne škole J.K. je takođe bila povučeno dete.

Živela sa ocem

Roditelji J.K. su razvedeni. Ona je živela sa ocem u Baru, majka u Herceg Novom. Starija sestra studira u Beogradu. Motiv da tragično okonča svoj mladi život još je pod velom tajne. Koje nedaće i problemi su je mučili, teško da će se ikada saznati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments