Jablanica: Muškarac glavom udario policajca, četiri osobe privedene

Sa noći utorka na srijedu, u mjestu Djevor, općina Jablanica, policajac K.I. iz PS Jablanica napadnut dok je zajedno sa kolegicom intervenisao zbog narušavanja javnog reda i mira.

Napadač I.E. (1962.) iskoristio je gužvu u društvenim prostorijama i svojom glavom direktno udario policajca u predjelu glave.

Nakon naguravanja sa nekoliko muških osoba, patrola policije uspjela je napadača staviti pod kontrolu i dovesti u PS Jablanica. Tamo je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi napadača, koji je odmah lišen slobode.

Istu noć, komandir PS Jablanica Almir Karkelja i njegov zamjenik Ivica Kolakušić, zajedno sa kolegama, priveli su još četvoricu muškaraca koji su sudjelovali u napadu na policajca. Č.A. (1982.), Č.H. (1968), I.S. (1966.) i B.R. (1977.) svi lišeni slobode i nad njima se vrši kriminalistička obrada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79