Jadranka deložirana iz stana zato što nije bila zaštićeni stanar: “Pala sam na 39 kilograma, razboljela sam se zbig tog”

11.02.2017., Zagreb - Glumica Jadranka Matkovic. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

 

Hrvatska glumica Jadranka Matković je ponovo govorila o izuzetno teškom životnom periodu. Naime, ona je prije pet godina izbačena iz svog stana u Zagrebu, nakon čega se razboljela.

“Jedan mi je liječnik savjetovao da izbacim to iz glave jer, kada počnem vraćati film i razmišljati o tome, stvarno me dovodi do ruba ludila. Razboljela sam se, uništavalo me to, sve dok nisam spala na 39 kilograma i završila u bolnici.

Nemoć da išta učinim bila je nepodnošljiva, zato sam i otišla u dom”, rekla je za Večernji list.

Zagreb, 250214.
Jadranka Matkovic glumica u mirovini.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Ranije je u intervjuu za Story ispričala kako je to bio povrat imovine. Deložirana je zato što nije bila zaštićeni stanar. Sada živi u Domu za umirovljenike Medveščak. Posjećuju je prijatelji i bivše kolegice, među kojima su Marija Sekelez, Alma Prica, Luca Anić…

“Svi su fenomenalni! Njegovatelji, kuharice, čistačice, servirke jako se lijepo brinu o nama. Neočekivano su dobri, svaka im čast”, kazala je.

Rođena je u Mostaru, a u Sarajevu je završila osnovnu i srednju školu. Spomenula je da je za naš gradu vežu najljepše uspomene.

“Moja generacija je uspjela. Iz mog razreda ima doktora, ambasadora, pravnika… Odrastati u Sarajevu je bilo neopisivo lijepo. Bio je to grad rock'n'rolla, poezije, književnosti, zajedničkih druženja bez ikakvih predrasuda.

Svi smo bili kao jedna duša. Sarajevo jednostavno tu vibru ima i danas, zbog toga su se Sarajlije uspjele izvući iz debelog pakla koje ih je zadesilo devedesetih. Podigli su se iz pepela. Sve nas koji smo tamo živjeli, a više ne živimo, drma ta neka iracionalna nostalgija, teško mi je to objasniti. Zagreb ima svoj šarm, Beograd isto tako, ali Sarajevo je posebno. Takvog grada nigdje nema”; kazala je.

11.02.2017., Zagreb – Glumica Jadranka Matkovic.
Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79