Jak vjetar prevrnuo kamione: Među povrijeđenima vozač iz Srbije

Današnja snažna oluja koja je pogodila Sloveniju ostavila je traga na regionalnom putu kod Podnanosa, gdje su se prevrnuli brojni kamioni, uzrokujući ozbiljne probleme u saobraćaju.

Među oštećenim vozilima je i jedan kamion koji je vozio 61-godišnji muškarac iz Srbije.

Osim kamiona iz Srbije, na istom mjestu se prethodno prevrnuo strani kombi sa prikolicom, kojim je upravljao 45-godišnji vozač iz Rumunije. Još jedan kamion s prikolicom, kojim je upravljao 23-godišnji vozač, sletio je sa puta na desnu stranu, a vozač iz Hrvatske je s lakšim povredama prevezen u bolnicu u Ajdovščini.

Oluja je naročito stvorila probleme u oblasti Sjeverna Primorska, gdje su udari vjetra dostizali brzinu i preko 100 kilometara na sat.

Zbog loših vremenskih uslova, primorski magistralni put od priključka Kastelec i Kozina prema Ljubljani je zatvoren, a Saobraćajno-informativni centar apeluje na vozače da poštuju ograničenja i budu oprezni tokom vožnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79