Jala Brat uplovio u sportske vode, sa GFC Sarajevo pokrenuo Futsal akademiju Imperia

Jedan od najpopularnijih balkanskih repera Jala Brat je odlučio svoje poslovno carstvo proširiti i na sport.

Nakon uspjeha brenda Imperia u muzičkom, televizijskom i svijetu mode, Jasmin Fazlić je odlučio pokrenuti i futsal akademiju u saradnji s Gradskim Futsal Clubom Sarajevo.

Futsal akademija Imperia će obuhvatati igrače u dobi od 9 do 19 godina.

“S ponosom obavještavamo dječake i djevojčice, javnost, roditelje, prijatelje, novinare, sve redom, da GFC Sarajevo pokreće Futsal akademiju koja će nositi ime Imperia! Da, dobro ste čuli – Imperia, a svi odlično znate ko je čovjek koji stoji iza ovog imena?! Njegovo ime je Jala Brat i tu ne bismo više ništa dodavali!

Jala Brat je zaljubljenik u futsal već godinama, a i sam će ponekad dolaziti na treninge naših dječaka koji će imati priliku da uče od najboljih trenera!”, objavljeno je na stranici GFC Sarajevo.

Prvi mjesec treniranja bit će besplatan za sve polaznike, a svim dječacima i djevojčicama će biti osigurana komplet oprema u saradnji s Imperia clothing brendom.

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici GFC Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79