Jasmin Mulahusić osuo paljbu po SDA i Izetbegoviću. Postaje li NiPov bot!?

Da na relaciji Jasmin Mulahusić – SDA nešto ne štima dalo se naslutili prije nekoliko mjeseci kada je “najpoznatiji bot” rekao da “prestaje biti to što je bio”.

Jasmin Mulahusić prestaje biti bot SDA!?

A šta je to bio Mulahusić?

Mulahusić je glavni kreator lažnih botovskih vijesti, fotomontaža i videa u kojima je godinama diskreditirao sve što nije Stranka demokratske akcije. Protiv njega su podnesene brojne krivične prijave, a pored protivnika SDA, najviše je napadao novinare.

Iako su se neki SDA-ovci ograđivali od njega, zvanična SDA to nikada nije uradila.

A kada SDA nije imala hrabrosti da to uradi, izgleda da se sam Mulahusić distancirao od stranke.

Pokazuju to posljednji njegovi postovi na svom Facebook profilu, a na kojim dijeli video zapise koji mnogi NiPovci dijele posljednjih dana.

Naime, on je podijelio snimak na kojem Bakir Izetbegović naivno vjeruje kako će Zapad i međunarodna zajednica pomoći Bosni i Hercegovini ukoliko dođe do rata.

Pored napada na Bakira Izetbegovića, kritikovao je i potez SDA da izbaci iz vlasti u HNK stranku NES.

“SDA sa ovakvim potezima je sve bliža palestinskom PLO-u. Kakav autogol. Spaljujemo iluzije o patriotakoj SDA. Ostaju samo budžetski lešinari. Umjesto da se razvija patriotski blok, vrh SDA trči za NJIVOM i dodvorava se SDP-u i HDZ-u.

Nećemo braniti neobranjivo! Sram vas bilo. I grijeh je podržavati takvu SDA. Imali ste priliku da se popravite, niste to učinili. Samo ste dublje zaronili. Više niste narodni pokret koji je nastao iz nacionalne potrebe, sada ste samo jedna stranka među ostalima. Ni bolji ni gori od ostalih.”, napisao je Mulahusić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79