Jasmin razbio lokal i predao se policiji sa dvije bombe i sjekirom: Napali su me prvi! (VIDEO)

Redakciji portala Crna Hronika javio se Jasmin Abdić koji se policiji navodno sam prijavio jer je razbio lokal.

,,Išao sam sa djevojkom niz grad gdje su me dočekali dvojica i napali me fizički i nisu mogli ništa gazda Said Memić i njegovi vojnici jer sam poznat u gradu, jer sam iz centra grada te sam služio zatvorsku kaznu od 9 godina, pa su me napali iz čistog mira kao.

,,Jel ovo Opasni paprika izišao”, tako me zovu zatvorski nadimak”, kaže Jasmin za naš portal.

,,Novopečeni frajeri su udarili na mene i probudili papriku koji je ovo napravio i koji je opasan fizički samo u samo odbrani, jer prvi nenapadam a da zastitim sebe spreman sam na sve cak bi i ubio kad bi morao sebe zastiti prvi napad sam prijavio policiji i nisu reagirali potom sam zvao telefonom policiju i ponovo nista tad sam preuzeo zakon u svoje ruke nisam tolika budala da iz cista mira ovo napravim, jer ti isti tuku ljude i dan danas rade svasta samo im niko nesmije stati na put jer imaju novac, jake porodice te poznanstva u policiji”.

U nastavku pogledajte video koji je poslao Jasmin.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79