Šaljić (SBiH) podržao Karić: “Dobija uznemirujuće i prijeteće poruke od nekakvog došlje”

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić podnijela je krivičnu prijavu Federalnoj upravi policije protiv Amira Gross Kabirija, predsjednika M. T. Abraham Group, grupacije koja upravlja mostarskim “Aluminijem”, izraelskog biznismena i potpredsjednika Zrinjskog.

Karić je kazala kako je već nekoliko mjeseci žrtva uznemiravanja Kabirija, a sada će dobiti pojačane mjere nadzora sarajevske policije.

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Jasmin Šaljić, političar iz Stranke za Bosnu i Hercegovinu javno je podržao Benjaminu Karić na svom Facebooku.

“Gradonačelnice Benjamina Karić imate moju punu podršku kao građanina i zastupnika u Skupstini Kantona Sarajevo. Imate moju punu podršku po bilo kom osnovu povodom ovog događaja u kojem ste dobili uznemirujuće i prijeteće poruke od nekakvog došlje koji nepoštuje naše gostoprimstvo a zove se, vidim iz medija, izvjesni biznismen Kabiri.

Stojim vam na raspolaganju po svakom osnovu. Povodom neprimjerenih poruka koje je dobila naša gradonačelnuca Benjamina Karić a koje su imale uznemirujuci sadržaj od izvjesnog kabadahije Kabirija referisao sam se na današnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo.

Dužnost nas zastupnika prevashodno je zaštita građana, radnika i njihovih prava pa onda sve ostalo.” – izjavio je Jasmin Šaljić.

Amir Gross Kabiri poslao paket Benjamini Karić!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79