Jasmina na šerijatsko vjenčanje stigla u pratnji oca Bakira Izetbegovića

U haremu Begove džamije počeli su se okupljati prvi gosti na šerijatskom vjenčanju Jasmine Izetbegović, inače kćerke Bakira i Sebije Izetbegović.

Među prvima je stigao i direktor Obavještajno sigurnosne agencije BiH Osman Mehmedagić Osmica, a tu je i član SDA Adil Osmanović.

Stigao je i BH. glumac Emir Hadžihafizbegović. Šerijatskom vjenčanju prisustvuju i delegat SDA u Domu naroda Parlamenta BiH Asim Sarajlić, generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i član Predsjedništva SDA…

Stigao je i reis Husein ef. Kavazović koji će šerijatski vjenčati Jasminu Izetbegović i Ćamila Humačkića.

Jasmina Izetbegović je stigla u pratnji oca, uz prisustvo velikog broja gostiju. Odmah iza njih u džamiju je stigla i Sebija Izetbegović.

Šerijatsko vjenčanje će obaviti reisu-l-ulema Husein Kavazović, a jedan od svjedoka će biti turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79