Jasminu Zukiću oduzet BMW, nije imao položen vozački ispit

Prnjavorska policija privremeno je oduzela automobil BMW vrijedan oko 30.000 KM, nakon što su za njegovim volanom uhvatili Jasmina Zukića, a koji nema položen vozački ispit.

Sedam puta kažnjen zbog istog prekršaja: Vozio bez dozvole, pa ostao bez automobila vrijednog 30.000 KM

– Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili su kontrolu putničkog automobila marke BMW kojim je upravljalo lice inicijala J.Z. iz Prnjavora. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da isti upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, a dodatnim provjerama je utvrđeno da je lice J.Z. do sada sedam puta kažnjavano zbog istog prekršaja, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banja Luka.

Policija je privremeno oduzela automobil kao sredstvo izvršenja prekršaja, i Osnovnom sudu Prnjavor podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, sa prijedlogom da se BMW trajno oduzme.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79