Jastuci – dugotrajno sjedenje bez bolova

Nakon dugotrajnog sjedenja često osjećamo bol u stražnjem dijelu tijela i leđima. Bol je zapravo alarm, mehanizam zaštite koji nas upozorava da s našim tijelom nešto nije u redu. Ako taj alarm konstantno zanemarujemo, mogu nam se dogoditi trajna oštećenja.

Neprestano naglašavam važnost redovitih tjelesnih aktivnosti i potičem ljude na kretanje. Ipak, većina nas radi poslove koji traže svakodnevno višesatno sjedenje. Javljaju mi se mnogi oduševljeni vozači i ljudi koji mnogo vremena provedu putujući, koji su već preporučili i kolegama.

Osnova jastuka je posebno dizajnirana memorijska pjena, a njezine odlike su:

  • ravnomjerno raspoređuje težinu
  • smanjuje pritisak na donji dio leđa
  • omogućuje opušteno i ugodno sjedenje bez bolova u stražnjici i leđima
  • olakšava cirkulaciju u vašim nogama za vrijeme sjedenja, što pomaže u prevenciji krvožilnih smetnji

Istraživanja pokazuju da sjedeći provedemo i više od 30 godina života. Pokušajte izračunati koliko svakoga dana sjedite, a koliko spavate ili ležite. Naravno, svakome od nas najbolje bi bilo kombinirati položaje – ako nam je posao vezan za sjedeći položaj povremeno ustati, hodati, napraviti poneku vježbu, no mnogima, a osobito vozačima na duže relacije, to često nije moguće i po nekoliko sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79