Javio nam se policajac koji je pomogao djevojčici da pronađe svoje roditelje

Hayat.ba je prije nekoliko mjeseci objavio fotografiju snimljenu na graničnom prijelazu Maljevac. Na istoj jedan hrabri policajac u zagrljaju drži djevojčicu koja je u gužvi izgubila roditelje.

Prošlo je nekoliko mjeseci od tog dirljivog čina, a sada se policajac sa fotografije oglasio u javnosti. Na mail redakcije portala Hayat.ba, policajac Dalibor P. (Puno ime poznato redakciji) uputio je riječi zahvale na korektnosti izvještavanja, ali i ukazao na to da je samo vršio svoju dužnost.

Iako ga njegova dužnost obavezuje da u svim teškim trenucima na dužnosti ostane pribran i hladne glave, pokazao je da je ipak najvažnije biti čovjek.

– Prije svega želim da vam se zahvalim na objavi navedene slike u na kojoj sam pomogao izgubljenoj djevojčici da pronađe svoje roditelje. Njene hladne ruke nikad neću zaboravit, stisak i pogled. Ne smatram ništa spektakularno bitno i posebno, to je samo moja dužnost i obaveza kao i svakog policijskog službenika i još jedan uspješno završen zadatak. Vaša podrška, pravilno, nepristrasno pisanje i izvještavanje je naša velika podrška u daljem radu – napisao je policajac.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79