“Javljam se kao ponosna žena vozača kamiona”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se supruga vozača kamiona (redakciji poznat identitet) te poslala slažnu poruku svim vozačima.

Njenu poruku prenosimo u cijelosti:

“Pozdrav. Javljam Vam se kao žena jednog vozača s namjerom da Vam se zahvalim za žrtvu koju podnosite za sve nas. Biti žena vozača u svakom vremenu je teško, a posebno sada kada nas je virus sve zatvorio u kuće iza ekrana, a vas stavio na prvu crtu obrane. Biti žena vozača znači svaki dan dok se vaši točkovi kotrljaju strepiti hoće li telefonski poziv biti od hitne, policije ili pogrebnika. Biti žena vozača znači okrenuti svijet naopako da se i u kabini osjeća voljeno kao kod kuće. Biti žena vozača znači čekati na vratima svaki dan i kada dođe zagrliti njegov umor, brige i strahove i ispratiti ga ponovno na put kako bi svi na svojim stolovima imali sve što trebaju. Biti žena vozača znači biti ponosna, jer možda upravo netko od vas svojom vožnjom spašava nečiji život, ili pomaže nekom kolegi na putu, ili stoji u kilometarskoj koloni kako bi mi svi ostali pri pameti dok je čitav svijet u blokadi. Danas ne mogu zagrliti svog muža jer je daleko od mene i izložen je virusu kao i svaki od vas. Danas ne mogu mirno spavati jer ne znam kada će opet doći kući. Ali znam da će dio čovječanstva biti sretan jer može doći i kupiti tu robu koju vozi i koju svi vi vozite. Hvala vam još jednom jer stojite na prvoj crti obrane čovječanstva zajedno s medicinskim radnicima i trgovcima, te se nadam da će čitav svijet napokon uvidjeti da ste vi pokretači društva.👣🚛”

Kamiondžije junaci doba korone

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79