Je li ovo Sarajevo? Pogledajte šta su vandali uradili na Alipašinom Polju

Tokom noći nepoznati vandali su prevrnuli kontejnere i ostavili ih na saobraćajnici. Kada su radnici KJKP “RAD” ujutru zatekli ovu situaciju, šokirani prizorom, snimili su situaciju koju su zatekli. Taj snimak objavljen je na zvaničnoj Facebook stranici KJKP “RAD”.

– Situacija koju su jutros zatekli radnici KJKP “RAD” d.o.o. Sarajevo u Geteovoj ulici, Alipašino Polje, Općina Novi Grad Sarajevo. Vandali su prevrnuli kontejnere i ostavili ih na saobraćajnici, do sada nezapamćena situacija – piše uz opis videa.

Postavlja se pitanje da li bi video nadzor okončao ovakve situacije koje su u Sarajevu postale česte.

 

– Da li je došlo konačno vrijeme za postavljanje video nadzora kako bi se počinioci sankcionisali? Je li ovo Sarajevo? Jesu li ovo situacije kojima želimo svjedočiti? Ovakve ili slične situacije možete prijaviti na Eko telefon 033 66 00 00, poslati video snimke ili fotografije na našu email adresu ili Facebook stranicu kako bi nam pomogli u rješavanju problema na terenu – napisali su iz KJKP “RAD” uz svoju objavu na Facebooku.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79