Jedna osoba smrtno stradala u udesu

Jedna osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nzgodi koja se jučer dogodila na magistralnom putu M-17 kod Žepča.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona nezgoda se dogodila oko 13 sati u mjestu Donje Ravne kod Žepča, kada su se sudarili automobili “Mercedes”, “Polo” i “Peugeot”.

– U 13,05 sati, na magistralnom putu M-17 u mjestu Donje Ravne jučer se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Mercedes”, registarskih oznaka K04-J-476, kojim je upravljala S.K., rođena 1965. godine, iz Travnika, putničko motorno vozilo marke “VW Polo”, registarskih oznaka E64-K-565, kojim je upravljalo lice A.A., iz Zenice i putničko motorno vozilo marke “Peugeot”, registarskih oznaka E48-T-660, kojim je upravljalo lice A.I., iz Zenice – stoji u biltenu MUP-a ZDK.

– U ovoj nezgodi, navedena S.K. je od posljedica zadobijenih povreda preminula tokom prijevoza do Kantonalne bolnice Zenica a nakon što su joj u Domu zdravlja Žepče konstatovane teže tjelesne povrede. Lica A.A., iz Zenice i M.E., iz Travnika su zadobila lakše tjelesne povrede. Na mjestu ove nezgode je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona – navodi se u saopćenju.

Prema provjerenim informacijama u ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđen je nogometaš Nogometnog kluba Natron Alen Ahmetspahić koji je bio za volanom Pola.

Ahmetspahić je bio na putu za Maglaj gdje je trebao igrati susret 8. kola Druge lie FBiH – Centar protiv Pobjede.

Iz NK Natron potvrdili su da je njihov nogometaš povrijeđen u nezgodi te da je nakon ukazivanja pomoći pušten na kućno liječenje, prenosi MaglajInfo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments