Jednoj komšinici presudio nožem, drugu ranio: Krvnik iz Dervente preminuo u zatvoru

Krvnik iz Dervente Dobro Tešendić (69) preminuo je u zatvoru u Istočnom Sarajevu, saznaje ATV.

Prema riječima izvora, u pitanju je prirodna smrt.

Tešendić je u ubilački pohod krenuo trećeg avgusta 2021. godine, kada je prvo nožem zaklao komšinicu Ružicu Tešendić, a na isti način pokušao je ubiti i Ružu Tešendić kojoj je nanio teške povrede.

Naime, monstrum je oko sedam časova otišao do kuće komšinice Ružice i tu lupao na njena vrata i zatim provalio u kući. Nesrećna starica je u tom trenutku spavala, a on je zatim ušao u njenu sobu i zaklao je dok je ležala u krevetu, a potom se uputio u kuću druge komšinice Ruže, gdje je takođe lupao na vrat i galamio.

Vidjevši da ne otvara, Tešendić je provalio u njenu kuću i krenuo da napadne ženu. Na sreću, to je sve čuo komšija koji je utrčao u kuću i spriječio ga u krvavom naumu

Hrabri komšija, uspio je da savlada krvnika i zadrži dok nije došla policija.

Ranije svađe, psihijatrija i crna magija

Prema riječima izvora, Dobro se prije ubilačkog pohoda mjesecima svađao sa komšinicama Ružicom i Ružom.

Kako saznajemo, on je u nekoliko navrata boravio na psihijatrijskom liječenju.

Motiv napada je najvjerovatnije to što je Tešendić mislio da se komšinice bave crnom magijom i da mu vračaju te da zbog toga nije mogao da spava i normalno živi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79