Jelena Trivić ogorčena nakon što je bačena bomba na kuću njenog odbornika

Еksplozivna naprava u Bijeljini, navodno je bačena u dvorište kuće Milana Bujinovića, nekadašnjeg odbornika PDP-a, a sadašnjeg člana Narodnog fronta, nezvanično saznaje ATV.

Podsjetit ćemo, policijskoj stanici Bijeljina 2 građani su danas prijavili da je na području Bijeljine više puta pucano iz oružja, kao i da je bačena eksplozivna naprava koja nije aktivirana.

Nakon prijave, policijski službenici izašli su na mjesto događaja.

“Strašno je što je ispred kuće Milana Bujinovića, odbornika Narodnog fronta, pronađena neeksplodirana bomba. Sreća je da u ovom užasnom događaju, bačena bomba nije eksplodirala i da niko nije povrijeđen.”

Saopćila je ovo Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, dodajući da rješavanje bilo kakvih sporova oružjem je neprihvatljivo i za najoštriju osudu. Neophodna je što brža reakcija nadležnih.

“Pozivam nadležne organe da ispitaju sve okolnosti pod kojima se ovo desilo. Najoštrije osuđujem ovaj čin i apelujem da se preduzmu sve mjere u cilju oduzimanja oružja svima onima koji su spremni ugroziti nečije živote”, istakla je i dodala:

“Još jednom apelujem na nadležne organe da do kraja rasvijetle ovaj slučaj i privedu licu pravde one koji su ovo uradili.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79