Jelena Trivić: Savezništvo Dodika i Milanovića predstavlja udar i na Beograd

Jelena Trivić, kandidatkinja za predsjednicu RS-a i potpredsjednica PDP-a, smatra da savezništvo Milorada Dodika sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem predstavlja udar i na zvanični Beograd.

– Prošlo je dovoljno vremena da Milorad Dodik javnosti RS-a saopći o čemu je tri sata razgovarao sa osvjedočenim srbomrscem Zoranom Milanovićem, na imanju u Bakincima – kazala je.

“Ćutanje je glasnije od bilo kakve izjave”
Kaže da je vrijeme da se Milorad Dodik ogradi od gnusnih izjava svog političkog saveznika u kojima sa prezirom govori o pobijenoj srpskoj djeci.

– Ćutanje Milorada Dodika glasnije je od bilo kakve izjave. Njegovo ćutanje potvrđuje činjenicu da je bio i ostao agent hrvatskih službi i zaštitnik hrvatskih interesa. Bančenje sa Milanovićem i ćutanje na njegove izjave je stvarno rušenje RS-a – poručila je.

“Udar na sve Srbe”
Podsjeća i na to da Milanović i zvanična Hrvatska nedavno nisu dozvolili predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću da se pokloni jasenovačkih žrtava.

– Milanović vodi vrlo otvoreno neprijateljsku politiku prema našoj matici Srbiji i savezništvo Dodika sa Milanovićem predstavlja udar Dodika i na zvanični Beograd. Ovakav udar na sve Srbe, i u RS-u i u Srbiji, vrhunac je izdajničke politike Milorada Dodika koji je bio i ostao uvijek tuđi igrač, nikada srpski, a najviše hrvatski – dodaje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79