Jeziv prizor kod Sanskog Mosta: Juso pronašao beživotno tijelo Safeta u štali

U selu Vrhpolje kod Sanskog Mosta u štali pored porodične kuće Juse Hodžića, vlasnik je u ranim jutarnjim satima pronašao beživotno tijelo starijeg muškarca.

Nakon dojave policiji i dežurnoj kantonalnoj tužiteljici napravljen je uviđaj na licu mjesta.

Ispostavilo se da se radi o mještaninu Safetu Imamoviću koji je pod još uvijek nepoznatim okolnostima u toku noći ušao u štalu Juse Hodžića gdje je pronađeno njegovo beživotno tijelo.

Prema nezvaničnim informacijama kantonalna tužiteljica Vildana Dedić izdaće naredbu za obdukciju tijela stradalog Imamovića kako bi se utvrdio uzrok, javlja Normala.ba

Na tijelu nije bilo vidnih povreda.

Imamovićevo beživotno tijelo pronašao je starac i vlasnik kuće Juso Hodžić jutros oko 4,45 sati kada je ušao u štalu da nahrani stoku. Prema njegovim riječima, stradali je ležao u jaslama u dijelu štale gdje je bilo jedno tele, sa zelenim konopcem koji je držao u ruci.

Pretpostavlja se da je nesretni Imamović u štalu ušao tokom noći. Vlasnik kuće koji inače živi sam, zbog velikog uznemirenja i stresa , zatražio je i liječničku pomoć.

Za stradalog Imamovića u selu kažu da je bio pomalo čudan, sa karakterističnim ponašanjem i oblačenjem, a u posljednje vrijeme je hodao selom u kasnim noćnim satima.

Bio je njemački penzioner, ženio se dva puta, a u posljednje vrijeme živio sam.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79