Jeziv slučaj u Beogradu: Sin sedam dana jeo oca

Beogradska policija pronašla je jučer tijelo muškarca u stanu u naselju Glogonjski rit u Beogradu.

Mislili su da je riječ o još jednom slučaju čovjeka koji je umro prirodnom smrću. Međutim u stanu su pronašli i njegovog psihički bolesnog sina koji, kako piše Informer, otkako je otac umro, nije imao šta da jede, pa je preživio hraneći se očevim mesom.

Naime, prema nepotvrđenim informacijama koje su prenijeli beogradski mediji, muškarac je mrtav najmanje sedam dana, a za sada se ne zna kako je preminuo.

Horor u Glogonjskom ritu otkriven je zbog nesnosnog smrada koji se danima širio iz stana, zbog čega su komšije pozvale policiju i vatrogasce.

Kada je policija ušla u stan, krvi je, pišu mediji, bilo na sve strane, a u jednoj sobi na krevetu ležalo je raskomadano tijelo.

Kako prenose mediji, sin se sakrio, a kada su ga našli djelovao je potpuno izgubljeno i zapušteno, piše Informer.

Policija je ubrzo ustanovila da momak nije umio sam da ode ni do prodavnice i da je, kada je otac umro, ostao bez hrane, ali nije izašao iz stana. Hitno je prebačen na Infektivnu kliniku, gdje će biti urađeni svi potrebni testovi.

Tijelo pokojnika je poslato na Institut za sudsku medicinu, gdje će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79