Jeziv slučaj u Zagrebu: Maloljetnica mrtva umotana u tepih

Jeziv slučaj u Zagrebu: Maloljetnica mrtva umotana u tepih


U zagrebačkom naselju Sopot pronađeno je tijelo djevojke umotano u tepih. Policajci su utvrdili da je riječ o maloljetnici.

Uzrok njene smrti još je nepoznat i u tom pogledu kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Kako pišu hrvatski mediji, tijelo crnokose djevojke zamotano u tepih pronađeno je jučer oko 7 sati na stepenicama u podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici. Ležala je s glavom prema dolje, a noge su joj virile prema gore.

Nepoznati počinilac, ili više njih, nesretnicu je odbacio poput životinje, a u bijegu sa sobom uzeo je njene dokumente. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje se očekuje obdukcija kojom bi trebao biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Istražitelji na mjestu događajaFOTO: JUTARNJI.LIST

Prema prvim informacijama, na tijelu nije bilo vidljivih vanjskih povreda. Stanari naselja Sopot za hrvatske medije su ispričali da su čuli zvukove između 6 i 7 sati ujutro.

– Iz sna me trgnula svađa muških glasova te neki ženski krik. Čuli su se i udarci lima. Da bi nakon pola sata čuli Hitnu, a onda oko 7:30 i policiju – ispričala je stanarka Zemljakove


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija