Jeziva poruka Daruvarčevoj žrtvi

Darko Kovačević zvan Daruvarac, koji je 10. siječnja u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, u nedjelju će biti pušten na slobodu.

Samo nekoliko dana nakon što su se mediji raspisali o puštanju nasilnika, Daruvarčeva žrtva danas je dobila novu prijeteću poruku na Instagramu.

oruku prenosimo u cijelosti: ‘Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije ‘živčani slom’. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz’.

 

odsjetimo, Daruvarac do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najviše mjesec dana, odnosno šestinu istražnog zatvora, pa će nakon nedjelje pravomoćnost presude čekati na slobodi.

Prije 10-ak dana ukinuta i obaveza prijavljivanja na policiju tri puta tjedno, zabrana prilaska oštećenoj djevojci, a vraćeni su mu i svi osobni dokumenti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79