JEZIVA SMRT! MISLILI SU DA JE PREGAZIO ŽENU (42), ALI KAD SU PRIŠLI OTKRIVENA JE STRAVIČNA ISTINA!

Azra D. (43) pronađena je mrtva večeras u Ulici Borčanskih žrtava u Borči.

Iako su prve informacije ukazivale da je reč o saobraćajnoj nesreći, istraga je pokazala da je reč o zločinu iz strasti. Naime, kako se ispostavilo, osumnjičeni za ubistvo je muž nesrećne žene, Bekim D. (47) koji ju je, kako saznajemo, pratio kolima, sustigao, izbo nožem i pobegao.

– Policiji je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada je ekipa došla na lice mesta, konstatovala je da se na telu žene nalaže ubodne rane, i odmah je bilo jasno da je reč o zločinu. Jedan od svedoka video je automobil koji se udaljava, pa je pojurio za njim. Upamtio je tablice, što je pomoglo da se identifikuje osumnjičeni. Kasnije je otkriveno da je par bio u fazi razvoda pa se pretpostavlja da u tome leži motiv zločina – pojašnjava izvor “Blica”.

Policija traga za Bekimom D, koji, kako navode, vozi sivi karavan “pežo 307”.

Kako prenosi reporter sa lica mesta, žena je stradala kod adresnog broja 88, a njena porodična kuća nalazi se nedaleko od mesta tragedije.

– Videli smo da su došli njeni članovi porodice – brat i majka. Uplakana majka uporno je pričala: “Samo da je vidim” – pričaju očevici, dodajući da je jedan od komšija pozvao službu Hitne pomoći, te da je njihova ekipa obavila reanimaciju, ali nažalost bez uspeha.

U kući nastradale nisu želeli da komentarišu slučaj.

– To mi je majka – bilo je sve što je devojka od dvadesetak godina, vidno potresena, kazala novinarskim ekipama.

 

Crna hronika/Blic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79