Jeziva tragedija: Tinejdžer poginuo dok je menjao sijalicu!

Jeziva tragedija: Tinejdžer poginuo dok je menjao sijalicu!


Marko Ž. (17) iz naselja Boževac u Požarevcu , poginuo je juče u prepodnevnim satima od udara struje dok je mijenjao sijalicu u hladnjači jedne mesare u Požarevcu, gdje je privremeno radio.

Kako prenose lokalni portal, tinedžer najvjerovatnije nije primijetio oštećenja na sijaličnom grlu, i to ga je koštalo života. U trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo, došlo je do dodira sa strujom i dječak je stradao na licu mjesta.

– Dječak 2001. godište iz Boževca juče je dovezen sa povredama u bolnicu, a bolničar je policiji prijavio događaj – potvrdio je “Blicu” izvor iz policije.

Porodica i prijatelji u šoku

– Ovo je veliki gubitak za sve nas, ne znamo kako ćemo se oporaviti od ovoga. On je prošle godine završio srednju i bio je omiljen kako među kolegama, tako i prema svima. Svi ćemo pamtiti njegov osmijeh koji je uvijek krasio njegovo lice – rekao je jedan od njegovih kolega za portal PT Info.

Otac tragično nastadalog Marka jedva je prozborio da je on 30. decembra trebao da proslavi 18. rođendan.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija