Jezivo: Komšije su čule Sanelin vrisak, a onda je nastao muk

Sanela Kadrić (38), samohrana majka iz leskovačkog naselja Slavko Zlatnović, preminula je u petak od ujeda stršljena!

Kako saznajemo, tragedija se desila oko 14 sati, kad je Sanela sa žice skupljala veš, koji je bio okačen na terasi njene porodične kuće.

Vrisnula

– Baš u tom trenutku sam prolazio ulicom blizu Saneline kuće. Čuo sam da je vrisnula dva-tri puta, a onda je nastao muk. Nisam ni shvatio šta se desilo. Poslije nekoliko minuta sam se vratio iz prodavnice i čuo sam da nema više naše Sanele. U ovom kraju se ovako nešto nikad nije desilo – kaže jedan komšija i dodaje da se pretpostavlja da se insekt sakrio u veš.

– Kako je skupljala garderobu, vjerovatno je uznemirila stršljena, koji ju je ujeo. Otrov je vjerovatno bio toliko jak da je ona za nekoliko sekundi ostala bez svijesti i praktično se ugušila. Niko nije ni znao da je alergična na ujed stršljena, a vjerujem da ni ona sam nije znala to – kaže komšija.

Prema njegovim riječima, nesretna Sanela je od ujeda preminula na mjestu.

– Ekipa Hitne pomoći brzo je došla u dom Kadrića, ali, nažalost, bili su bespomoćni. Mogli su samo da konstatuju smrt žene. Umrla je za svega nekoliko sekundi, uspjela je samo da vrisne, i kraj – kaže izvor.

Kćerka neutješna

Iza Sanele Kadrić ostala je maloljetna kćerka, kao i roditelji.

– Svi smo je obožavali! Bila je predivna osoba, prijatelj i majka. Ne možemo još uvijek da povjerujemo da je tako umrla – kaže prijatelj.

U kući Kadrića u subotu je vladala neopisiva tuga, a kako kaže Albina Saitović, Sanelina sestra, najteže je njenoj kćerkici, piše Kurir.

– Moja sestra je imala svoje probleme i muke, sama je podizala svoju kćerkicu, ali se uvijek našla da pomogne svakome kome treba. Uvijek je bila tu da sasluša svačiju muku, da s njim podijeli koru hljeba, da pričuva i tuđe dijete. Nikad mi neće biti jasno zašto Bog uzima samo najbolje – kroz suze kaže Albina i dodaje da je njena sestra u subotu sahranjena na lokalnom groblju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79