Još jedan autoprevoznik koji vozi bez klime: “Uredno naplatili 80 KM kartu”

Redakciji portala Crna-Hronika javili su se ogorčeni putnici koji su koristili usluge putničke agencije Globtour iz Međugorja na svom putovanje iz Splita za Vitez.

Kako kažu, putovanje je trajalo satima (skoro 8h) po najvećem suncu a klimu nisu imali kao što nisu mogli ni prozore otvoriti. I vozači autobusa su bili mokri a jedan od njih se i skidao pred putnicima. Autobus je krenuo iz Splita u 14:20 a došao je u Vitez u 20:10.

Kada su nazvali vlasnika agencije, on im je spustio slušalicu.

(VIDEO) Ogorčeni putnici se iz Kalesije dozili do Rotterdama bez klime: “Djeca padala u nesvijest”

Poštovanje, molila bih Vas ako može da vam pošaljem snimke i slike s jučerašnje vožnje iz Splita za Vitez. Dakle, putnička agencija Globtour iz Medugorja.

Krenuli iz Splita oko 14.20 autobus u raspadnom stanju, lupa i klapa na sve strane, sjedišta većina njih u letećem stavu koliko su unićtena, osvjetljenja u autobusu nikakvog nema, a vrhunac svega toga jeste ćto u busu nema klime.

Dakle toliki put smo putovali bez klime. Kontaktirala sam vlasnika Miro Zelenika koji je bio upoznat s cijelom situacijom, a pravio se kao da ništa ne zna i u pola našeg razgovora je samo spustio slusalicu. Vozači su se presvlačili pred nama putnicima, kojih je bilo na svu sreću 36.

Imam sve snimke i slike pa bih Vas molila da sve objavite, da su svi upoznati kako nam novac uzimaju i kako se ponasaju prema putnicima. Zaista je žalosno kako se takva firma i takvi autobusi mogu pustiti da voze međunarodne linije. Unaprijed hvalaaa” – ogorčeni putnici iz autobusa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79