Još jedan gnusan događaj: Djed seksualno iskorištavao maloljetnicu, saučesnik i njena sestra

 

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloljetnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je djevojčica morala da zadovoljava, za šta je plaćao njenoj sestri.

Policija u Ulcinju, u Crnoj Gori, je zbog sumnje da su H.Q. (77) i A. P. (18) izvršili krivično djelo trgovine ljudima po nalogu tuižioca uhapsila H.Q.

H.Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloljetnu oštećenu osobu staru 15 godina zloupotrebom povjerenja i njenih teških porodičnih prilika s ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju.

U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene djevojčice.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloljetnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je djevojčica morala seksualno da zadovoljava, za šta je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A.P. koja je oštećenu dovodila na dogovorena mjesta, navodi policija.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu podnijeta krivična prijava protiv H.Q. i A.P.

H.Q. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, ističe se u saopštenju policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79