Još jedna tragična nesreća sa kvadom: Djevojka poginula, a mladić povrijeđen

Nikolina Mektić (24) iz Teslića poginula je, a njen momak Luka Klječanin (23) zadobio je povrede kada su pali sa kvada “outlander” u šumi zvanoj Miljkovača u Buletićima kod Teslića, pišu Nezavisne novine.

Luka je vozio kvad, dok je Nikolina bila suvozač.

Iz Policijske uprave Doboj rekli su da je nesreća policiji prijavljena jučer oko 16 sati iz Doma zdravlja Teslić, koji su ih obavijestili da je u navedenu ustanovu dovezena djevojka koje ne daje znakove života.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala N.M. sa područja opštine Teslić koja se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljao L.K. sa područja opštine Teslić – kazali su iz PU Doboj.

Obavljenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do slijetanja navedenog vozila u usjek korita rijeke Miljkovača usljed čega je došlo do prevrtanja vozila te pada sa vozila vozača i putnika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79