Još tri osobe u Mostaru privedene zbog sumnje da su napali vozilo sudaca kod Jablanice

Tijekom četvrtka popodne u Policijsku upravu Mostar dovezene su tri osobe koje su dalje predate u nadležnost službenika Policijske uprave Konjic.

Oko 14:40 sati privedeni su M.M., E.P. i A.G., svi iz Mostara. Oni se dovode u vezu sa napadom na službene osobe Nogometnog saveza BiH koji se nedavno dogodio u tunelu Lendava kod Jablanice kada je u potpunosti izgorio osobni automobil Mercedes.

Sudija koji se nalazio u zapaljenom automobilu opet sudi Veležu

Od jučer privedenih osoba izuzeti su mobiteli. Podsjetit ćemo da je prije dva dana privedena jedna osoba iz mjesta Domanovići koja se također dovodi u vezu sa ovim napadom, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.

Podsjetit ćemo kako je MUP HNŽ u svom priopćenju naveo kako se navedeno vozilo u kojem je bio i glavni sudac utakmice Velež – Borac izdvojilo iz kolone koju je osiguravala policija. Igrači Borca i rukovodstvo tog tima uz policijsku pratnju su u Jablanici skrenuli prema Prozoru, kako je bilo utvrđeno po planu, dok se navedeni Mercedes nastavio kretati u smjeru Konjica.

Policijski službenici i tužiteljstvo nastavljaju istragu po ovom pitanju piše Hercegovina.info

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79