Još uvijek nema osumnjičenih za likvidaciju Lane Bijedić

Kantonalni tužitelj Zapadnohercegovačkog kantona (ZHK) Josip Aničić nije mogao sa sigurnošću potvrditi hoće li uopće doći do pretresa vozila koja se dovode u vezu s likvidacijom 19-godišnje Lane Bijedić iz Mostara.

Navedena vozila pronađena su na području Čapljine, odnosno Ljubuškog, a iz Tužiteljstva su ranije tvrdili kako će ovih dana biti izvršen njihov pretres i da će tada imati više informacija o ovom slučaju.

Slična je situacija i s mobitelom koji je pronađen u blizini tijela djevojke, a čije vještačenje također još uvijek nije izvršeno.

To je potvrdio Feni i Aničić kazavši kratko kako policija još uvijek nije uspjela otključati mobitel, odnosno izvršiti njegovo vještačenje.

Iako je mlada Mostarka likvidirana u nedjelju, 6. oktobra, iz Kantonalnog tužiteljstva u Širokom Brijegu ističu kako osumnjičenih u ovom slučaju još uvijek nema.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79