Još uvijek nije pronađen nestali Almir Mehanija: Dokle se došlo sa potragom?

Još uvijek se traga za nestalim Almirom Mehanijom (1962.) iz Hrasnice čiji nestanak je prijavljen u petak. Kako je za portal “Avaza” rečeno iz GSS Ilidža, samo je smanjen intenzitet potrage.

Radimo po nadležnosti koju dobijemo iz policije

– Nastavljena je potraga. Samo se radi sa smanjenim intenzitetom dok ne budemo dobili neke konkretne informacije – rekao je pripadnik GSS Ilidža za portal “Avaza”, te dodao:

– Mi dobijemo nadležnost od policije šta da radimo i mi radimo po tome, rekao je komentarišući navode koji su se pojavili u pojedinim medijima, koji su objavili kako je zbog svađe članova porodice došlo do obustave istrage.

Podsjećamo, Mehanija je nestao u petak. Kako je naveo njegov sin Elvedin, on je otišao u KJKP Rad u 12 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je prilikom posljednjeg viđenja imao dugu maslinastu jaknu, sive pantalone i crne čizme.

GSS Ilidža pozvao građane da ih kontaktiraju ako imaju bilo kakvu informaciju
U potragu za nestalim Mehanijom iz Hrasnice uključili su se GSS Ilidža, GSS Hadžiće, GSS Trebević, GSS Novi Grad, PU Ilidža, kao i lokalno stanovništvo.

Iz GSS Ilidža su na svojoj Facebook stranici ostavili broj na koji ih građani mogu kontaktirati ukoliko budu imali ikakvu informaciju vezanu za nestalu osobu.

– Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj osobi molimo da ih jave na dežurni broj GSS-a Ilidža 062/499-332 ili obavijeste MUP Kantona Sarajevo – napisali su iz GSS Ilidža.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79