Jusufović obavio građansku dužnost u Tuzli: Vjerujem u dobar rezultat

Vahid Jusufović iz Socijaldemokrata BiH kandidat je za gradonačelnika Tuzle, a jutros je u ovom gradu glasanjem obavio svoju građansku dužnost.

Jusufović je svoje pravo glasa iskoristio na biračkom mjestu koje se nalazi u prostorijama Osnovne škole Novi grad u Tuzli.

Nakon ubacivanja glasačkih listića u kutiju, čime je ostvario svoje građansko pravo i dužnost, sastao se i sa novinarima.

“Jutros vidim da je izlaznost prilično velika i da ide tečno, bez problema. Do 19 sati se nadam da će ona biti barem 50 posto. Očekujem dobar rezultat što se tiče stranke Socijaldemokrati BiH, a prema mojoj procjeni mislim da bismo u Gradskom vijeću Tuzle mogli imati četiri do pet vijećničkih mjesta”, kazao je Jusufović.

Na području Tuzle za ovogodišnje lokalne izbore formirano je 159 redovnih biračkih mjesta, a registrovano je 111.707 građana s pravom glasa. Sva biračka mjesta, izuzev jednog u naselju Simin Han jutros su otvorena na vrijeme.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79