Kabinet Đukanovića: Nemamo najavu Vučićevog dolaska ni komentar o njegovoj privatnoj posjeti

Kabinet predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića nema zvaničnu najavu dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru, a ni komentar njegove privatne posjete ovoj zemlji.

– Nemamo zvaničnu najavu o privatnom dolasku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru. Prema tome, za sada nemamo ni komentar – odgovoreno je iz Kabineta Đukanovića na pitanje Antene M je li Vučić pozvan u zvaničnu posjetu Crnoj Gori.

Kako su mediji prenijeli, u Kabinetu predsjednika Srbije potvrđeno je da će Vučić provesti Badnji dan sa Srbima, na sjeveru Crne Gore.

Vučić će, kako je ranije javio Blic, prisustvovati nalaganju badnjaka i time pokazati da je to ”prilika da se još jednom ukaže na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju srpskih svetinja i srpske crkve”.

O ovome je bilo riječi na sastanku predsjednika Vučića i patrijarha Irineja prije nekoliko dana i tom prilikom Vučić je dobio Irinejev blagoslov, prenio je Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79