KAD GOD JE OTIŠLA OCU U POSJETU POČINJAO JE NJEN PAKAO: DJEVOJČICA (14) OTKRILA DETALJE GNUSNOG ZLOČINA!

Viši sud u Subotici odredio pritvor do 30 dana pošto je djevojčica (14) iznijela optužbe na račun M. D. iz Subotice. Zlostavljanja tokom posjeta ocu su se ponavljala, djevojčica je sve ispričala majci, koja je obavijestila policiju.

Zbog sumnje da je u više navrata silovao maloljetnu kćerku, Subotičaninu M. D. (34) Viši sud u Subotici odredio je pritvor do 30 dana zbog uticaja na svjedoke, mogućnosti ponavljanja krivičnog djela i težine krivičnog djela za koje se sumnjiči.

M. D. je uhapšen krajem prošle nedjelje pošto je njegova četrnaestogodišnja kćerka Z. D. majci ispričala da ju je otac u više navrata silovao. Majka je slučaj odmah prijavila policiji, koja je odmah krenula u potragu za čovkekom i vrlo brzo ga pronašla i uhapsila, pišu Novosti.

Roditelji Z. D. nisu živjeli zajedno, a djevojčica je odlazila kod oca. Po onome što je ona ispričala, otac ju je u više navrata zlostavljao, govorio da to treba da bude njihova tajna i prijetio da će njene obnažene fotografije pokazati javnosti. Dijete je o tome ćutalo, ali kako se zlostavljanje nastavilo, nije više mogla da izdrži.

– Posljednja takva situacija koja se desila prije desetak dana, posljednji put kad je bila kod njega, prevršila je mjeru i dijete je sve ispričalo majci – saznaje se od izvora bliskog istrazi.

U toku su istražne radnje i ukoliko se dokažu tvrdnje djeteta, M. D. čeka kazna od najmanje deset godina, bez mogućnosti umanjenja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79