“KAD MI JE OPSOVAO DIJETE DOBIO JE ŠAMAR!”

Glavni urednik Informativnog programa Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) Siniša Mihailović izjavio je agencijama da ga je danas u Banjaluci verbalno napao predsjednik Udruženja “ReStart Srpska” Stefan Blagić. 

Mihailović je rekao da ga je Blagić pratio najmanje 30 metara i sve vrijeme provocirao i govorio kako treba da ide u zatvor i kako će svi na RTRS-u doći na red, “ma šta mu to značilo”.

“Kada smo došli do semafora, on je krenuo da mi se unosi u lice i da mi psuje sve živo i mrtvo, majku, oca, a kad mi je opsovao dijete dobio je šamar” – rekao je Mihailović.

On je napomenuo da je svemu tome što se danas dešavalo prethodilo nekoliko veoma ozbiljnih prijetnji.

“Sjećamo se jedne koja je objavljena kada je rekao da se “Siniša Mihailović i još dvoje mojih kolega dobro, dobro pripaze kada ga vide na ulici”” – podsjetio je Mihailović.

On je dodao da je sve te prijetnje ignorisao, te da je Blagiću i danas rekao da se skloni, ali da on to nije htio.

Mihailović je objasnio da je na 50 metara od njih bila policijska patrola i da su na njegov prijedlog sami otišli da se prijave, ali da je Blagić i tada pokušao da ga isprovocira govoreći kako je ničim izazvan napadnut.

On kaže da se u međuvremenu pojavio i svjedok koji je policiji potvrdio njegovu verziju priče.

“Poslije svih onih prijetnji koje smo prijavljivali policiji i koje tužilaštvo nije prihvatilo, ne mogu da čekam da bi me on izbo nožem, napao moje dijete ili nekog mog da bi onda država reagovala. Kada neko nekog napadne, a smatram da sam ja napadnut, onda mora snositi posljedice” – zaključio je Mihailović.

Na Fejsbuk profilu Udruženja “ReStart Srpska” danas je objavljeno da je Blagića, kako su naveli, brutalno napao urednik Informativnog programa RTRS-a Siniša Mihailović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments