Kafić radio uprkos naredbi o zatvaranju, pravdali se da ga renoviraju!

Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Unsko-sanskog kantona jučer je zatvorila kafić “RB” u Bihaću koji je uprkos naredbama kriznog štaba o zatvaranju svih ugostiteljskih objekata u FBiH, nastavio s radom.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Ovu informaciju potvrdio je Admir Mujanović, sekretar Kantonalne uprave za inspekcijske poslove USK-Bihać.

Tačno je da je lokal jučer oko 12:30 sati, po zahtjevu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, zapečaćen i zatvoren. U lokalu su jučer inspektori zatekli vlasnika i nekoliko gostiju. Pravdali su se kako je u pitanju renoviranje objekta, no van svake sumnje je da su postupali suprotno naredbama kriznog štaba – potvrdio je Mujanović za Klix.

Mujanović je naglasio da će se kontrole nastaviti i u narednom periodu te da niko neće biti pošteđen te da će svako nepoštivanje naredbi biti sankcionisano.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79