Kaišem udario medicinsku sestru, pa joj zabio iglu u leđa

Nasilnik je jučer saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu nakon čega je pušten da se brani sa slobode, a njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje

Beogradska policija uhapsila je S.K. (35) jer je kaišem udario medicinsku sestru M.S. (44) u jednoj beogradskoj bolnici, a zatim se dočepao igle od šprica i zabo joj ga u leđa.

Nasilnik je jučer saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu nakon čega je pušten da se brani sa slobode, a njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Kako Telegraf.rs saznaje, napad se dogodio u srijedu dva sata nakon ponoći u jednoj beogradskoj bolnici.

– Policija je dovela S.K. na odjeljenje toksikologije jer je u centru grada pijan i drogiran napao slučajnog prolaznika. Dok je čekao da mu se ukaže ljekarska pomoć, izvukao je kaiš iz svojih pantalona i njime udario sestru. Nakon toga dočepao se igle od šprica i zabo joj ga u leđa – kaže Telegrafov izvor blizak istrazi.

Prema informacijama, medicinskoj sestri konstatovane su lakše tjelesne povrede.

– Bilo je neophodno da primi infuziju, a pošto je bio nemiran sestra mu je vezala ruku zavojem. U jednom trenutku izvadio je upaljač iz džepa i palio je zavoj kako bi se odvezao. To mu je pošlo za rukom i onda je nastao haos – priča jedan od pacijenata koji se zatekao u sredu, dva sata posle ponoći, na VMA, piše Informer.

– Čula se vika medicinske setre ali nažalost niko nije prišao da joj pomogne. Oni imaju obezbeđenje ali šta vredi taj čovek je mislim prvi pobegao jer kako sam čuo oni nemaju ovlašćenje da reaguju. I tako je ovaj kao ranjena zver počeo da hara po hitnoj – priča ogorčeni čovek.

Prema njegovim rečima u trenutku je nastao pravi haos.

– Ne zna se ko je na koju stranu bežao dok je ovaj lomio sve. Čuo sam da je polomio dosta medicinske opreme, kako sam kasnije čuo polomio je računar, štampač, monitor, aspirator, mislim da je i jedna vrata polomio. Bilo je tu još medicinskog osoblja ali i pacijenata. Svi smo se u strahu razbežali – priča sagovornik Informera.

On je dodao da je čitava drama trajalo oko 15 minuta i da su potom došli pripadnici Vojne policije.

– Ko zna šta bi bilo da oni nisu stigli jer je ovaj krenuo da lupa po staklu na šalteru, a čuo sam da su kasnije pričali i daje nakon toga krenuo ka šok sobi. U tome ga je srećom sprečila Voja policija koja je stigla apotom su stigli i iz civilne policije – objasnio je očevidac koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Podsetimo, policija je u noći između srede i četvrtka uhapsila S. K. koji je pretukao medicinsku sestru M. S. (44). nakon toga je opet uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 u okviru kojih je saslušan, u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode. Njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Ovo nažalsot nije prvi put da na ovom odeljenju medicinsko osoblje bude napadnuto. Pre oko mesec dana pijana devojka pesnicom je udarila medicinsku sestru koja joj je pokušala da joj da infuziju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79