Kakav poziv čeka Dodik: Već dva dana stalno tipka na mobitel i javlja se na pozive usred press konferencija?

Tokom današnjeg sastanka članova Predsjedništva BiH s austrijskim šefom diplomatije Michaelom Linhartom malo kome je promaklo neprimjereno ponašanje Milorada Dodika.

Dodik je, naime, tokom fotografisanja s Linhartom gledao u mobilni telefon, a zatim je i tipkao.

Prisutni kažu da se mogla primijetiti očigledna nervoza u Dodikovom ponašanju, ali razlog nije poznat.

Interesantno, tokom jučerašnje konferencije za medije u Istočnom Sarajevu, dok je govorio premijer RS-a Radovan Višković, Dodik je dobio telefonski poziv na koji se čak i javio te hodao lijevo-desno. Njegov zabrinuti izraz lica nakon poziva daje naslutiti da vijesti koje je primio vjerovatno nisu bile ugodne, piše Klix.

Ko je nazvao Dodika i zašto nije poznato, ali treba vjerovati da se radilo o pozivu koji je bio toliko važan da se jednostavno nije mogao “staviti na čekanje”.

U protivnom, Dodik je ovim potezom samo još jednom pokazao da ne poznaje osnove diplomatskog ponašanja, a slobodno možemo reći ni elementarne pristojnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79