Kako i na koji način trgovački centar “BINGO” (ne)namjerno vara kupce

Od kako se otvorio trgovački centar “BINGO”, skoro pa svakodnevno stižu pritužbe oštećenih građana koji na bilo koji način pokušavaju skrenuti pažnju vlasniku Binga šta se dešava u njegovoj trgovini.

Bingo je jedan od rijetkih “domaćih” trgovačkih centara na ovom području. Reklamiraju se upravo na način da se predstavljaju kao DOMAĆI LANAC TRGOVINA i da imaju jako niske cijene.

Dešava se i to da napišu velikim slovima cijenu proizvoda koji je na akciji, a malim slovima iznad cijene (skoro neprimjetno) da akcija traje do određenog datuma. Nakon tog datuma, oni i dalje ostavljaju tu cijenu i svi kupci koji ne obrate pažnju na kasi, budu oštećeni i kupuju proizvod po staroj cijeni (znatno višoj).

Kada se bilo koji kupac žali na kasi, kasirka se nasmije i kaže da smo mi bar 100-ti kupac koji se žali na istu stvar. Po dolasku poslovođe, on se kulturno izvine i kaže kupcu da je to “DO NJIH”, da proizvod može kupiti po toj znatno višoj cijeni ili ga ne mora kupiti nikako. To je još jedan od dokaza da se ovakve stvari ne dešavaju slučajno i da je Uprava BINGA svjesna ovoga.

Kao primjer vam navodimo današnji dan kada smo mi otišli u BINGO da kupimo određene artikle koji su na AKCIJI. Kako je naša kupovina završila, pogledaje na slikama koje govore više od hiljadu riječi:

Zbog svih ovih dokaza koje smo vam priložili u ovom tekstu, apelujemo građanima i svima onima koji kupuju u trgovačkom centru BINGO u Bihaću da kada krenu u kupovinu dobro otvore oči ili angažuju nekog ko dobro vidi ili sa jako velikom dioptrijom naočala u koliko ne želi platiti proizvode po znatno višim cijenama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79