Kako je HRT ministra koji dolazi u Sarajevo nazvao “James Bond”

Hrvatska radio televizija je u večerašnjem Dnevniku emitirala prilog o tamošnjem ministru vanjskih poslova Gordanu Grliću Radmanu i njegovoj dvodnevnoj posjeti Bosni i Hercegovini.

U sredini priloga ispod Radmana, koji je davao izjavu, pojavilo se ime Daniela Craiga, odnosno Jamesa Bonda. Radman kao James Bond potrajao je tek nekoliko sekundi, a onda je potpis s ekrana HRT-a uklonjen.

Grlić Radman u posjeti BiH: Položaj Hrvata bitan za stabilnost ove zemlje

Izjava Gordana Grlića Radmana je dalje emitirana bez potpisa.

Inače, Grlić Radman je danas posjetio Križančevo selo kod Viteza i Franjevački samostan sv. Franje Asiškog u Gučoj Gori.

U srijedu ujutro u Sarajevu je planiran sastanak sa ministricom vanjskih poslova BiH Biserom Turković, a zatim će Grlić Radman razgovarati s provincijalom Bosne Srebrne fra Jozom Marinčićem i kardinalom Vinkom Puljićem.

U srijedu poslijepodne hrvatski ministar vanjskih poslova u Mostaru će se sastat s gradonačelnikom Mariom Kordićem, a zatim slijede odvojeni sastanci s biskupom mostarsko-duvanjskim i apostolskim upraviteljem trebinjsko-mrkanskim Petarom Palićem i provincijalom hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije i predstojnikom unije franjevačkih provincijala Evrope fra Miljenkom Štekom piše RadioSarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79