Kako je Mačak premlatio dvojicu muškaraca

Osnovni sud u Novom Gradu potvrdio je optužnicu protiv Dejana Mačka (22) iz Bosanske Kostajnice, koji se tereti da je prošle godine pretukao dvojicu muškaraca.

Prvo je 2. aprila oko 23.30 ispred svoje kuće u Bosanskoj Kostajnici napao A. B. Udario ga je zatvorenim dlanom u čelo, iznad lijevog oka, a nakon toga mu je zatvorenim dlanom zadao još jedan udarac u lice, usljed čega je A. B. pao na tlo.

Mačak se ni tada nije zaustavio te ga je nekoliko puta nogom udario u stomak. A. B. je zadobio povredu čela te nagnječenje lica.

Prema navodima iz iotužnice, drugi incident se dogodio 31. jula tri sata poslije ponoći, također u Bosanskoj Kostajnici. Mačak je prvo udario S. O. šakom u nos, usljed čega je žrtva pala na tlo. Dok je S.O. ležao na travi više puta ga je udario nogama po glavi, ramenu i grudnom košu.

S. O. je zadobio nagnječenja nosa, glave, slabinske regije, desnog ramena, te grudnog koša.

Mačak je i ranije dolazio u sukob sa zakonom, a već je osuđivan zbog krađa prenosi Avaz.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79