Kako je pala revizija: Ovo je originalna prepiska agenta Softića i Vasvije Vidović

U sinoćnjoj emisiji Centralni dnevnik na Face TV objavljena je originalna prepiska agenta Sakiba Softića i advokatice Vasvije Vidović, a povodom revizije presude BiH protiv Srbije za genocid.

Odgovori i upozorenje Vasvije Vidović su bili jasni: Neko mora snositi politički i pravnu odgovornost! Ovo je još jedan pravni dokaz da revizija uopće nije bila planirana niti ozbiljno pripremana.

I ovaj dokument potvrđuje da je revizija presude BiH protiv Srbije bila samo predstava za javnost Bakira Izetbegovića i prevara građana, navodi se, između ostalog, u prilogu Face TV.

Podsjećamo da je Izetbegović priznao da mu je bilo rečeno da se nema legitimacija odnosno agent koji bi mogao podnijeti reviziju.

Podsjećamo i da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu sa Senadom Hadžifejzovićem odbio negirati da je Izetbegović pred pokušaj revizije presude, u Beograd poslao svoje emisare koji su prenijeli poruku da od toga nema ništa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79