Kakva je uloga “harmonikaša iz pakla” u slučaju Davidove likvidacije

Kompletan Sektor krim policije Policijske uprave Banjaluka, na čelu sa Darkom Novkovićem, bio je 25.03. uključen u lažiranje dokaza da je David Dragičević, likvidiran 23.03., navodno opljačkao kuću Đorđa Rađena

Dan obukcije tijela Davida Dragičevića, 25. marta 2018. Sektor krim policije PU Banjaluka, najvažniji funkcioneri, taj dan angažovani na skrivanju, krađi i lažiranju dokaza o likvidaciji.

Njihova međusobna komunikacija, vrijeme u kojem se dešavala u odnosu na kontakte sa Rađenom, to potvrđuje (19.09.2018.), piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Kompletan Sektor krim policije Policijske uprave Banjaluka, na čelu sa Darkom Novkovićem, bio je 25.03. uključen u lažiranje dokaza da je David Dragičević, likvidiran 23.03., navodno opljačkao kuću Đorđa Rađena. I ne samo lažiranje, već i podmetanje predmeta u džepove likvidiranog Davida.

Vrhunac njihovog kriminalnog djelovanja je krađa krunskog dokaza – donjeg veša likvidiranog Davida Dragičevića, čije bi vještačenje dokazalo da je Mladić zadavljen/ugušen.

Najmonstruoznije od svega je da je to činjeno na dan i tokom obdukcije tijela Davida Dragičevića, 25.marta.

Upravo zbog toga važno je sagledati komunikaciju pojedinih pripadnika MUP RS, kako onih iz navedenog Sektora, tako i iz Policijske stanice Lauš.

Nije zapamćeno na planeti Zemlji da vrh jedne Policjske uprave (Banjaluka) bude maksimalno angažovan na rješavanju jedne sitne krađe, za koju se, na kraju ispostavilo da je nije ni bilo i da je lažno prijavljena.

Kada se tome doda podatak da su se digli “i Kurta i Murta” iz PU Banjaluka da u nedelju, 25.03., koja je neradni dan, kako bi riješili navodnu krađu i to vrlo sitnu, sve je sumnjivo do mjere da je, u stvari, riječ o nečemu veoma veoma krupnom i velikom zločinu, koji se morao zataškati po svaku cijenu.

Tog 25.03., u nedelju, vrilo je u MUP RS kao u košnici, jer se “rješavala” krađa lanca od bicikla, noktarice, laptopa, 170 ili 180 ili 200 KM i još nekih sitnica, poput sunčanih naočala, USB-a…

Riječ je o “rješavanju” lažne pljačke kuće Đorđa Rađena, za koju je on neistinito, po nalogu dijela vrha MUP RS-a, (što štiti nalogodovace likvidacije i ubice Davida Dragičevića), optužio upravo žrtvu zločina teške likvidacije Davida Dragičevića.

Objavljujem događaje tog 25.03., kao i međusobnu komunikaciju pripadnika MUP RS, ali i njihovu komunikaciju sa Đorđem Rađenom.

Ključno je da je kompletan Sektor krim policije PU Banjaluka bio uključen, ne u istragu likvidacije, već njegovo zataškavanje, lažiranje dokaza i komunikaciju sa Rađenom, jednim od saučesnika u ubistvu Davida Dragičevića.

Prije toga kratko o događajima 24.03. kada je pronađeno tijelo Davida.

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je na suhoj površini, adi, stvorenoj niskim vodostajem, u kanalizaciji Crkvena.

Međutim, slike sa uviđaja pokazuju tijelo u rijeci, što znači da su ga tamo vratili nečasni pripadnici MUP RS, da bi pokušali stvoriti sliku da se David utopio, a ne da je likvidiran.

Tokom uviđaja nije pregledano šta se nalazi u džepovima Davida Dragičevića, što se, u skladu sa pravilima, moralo utvrditi.

Nakon traljavo, neprofesionalno, svjesno amaterski urađenog uviđaja, tijelo Davida Dragičevića prebačeno je u mrtvačnicu Novog groblja Banjaluka i ostavljeno bez ikakvog nadzora.

Tokom samog uviđaja vršene su intervencije na odjeći Davida, što svjedoči o monstruoznosti pojedinih pripadnika MUP RS.

Treba naglasiti da je zapisnik sa uviđaja falsifikovan, a potpisao ga je “harmonikaš iz pakla, zli inspektor, Siniša Kojdić”.

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, tačno u deset časova došao je u Zavod za sudsku medicinu kako bi identifikovao tijelo. Pokazalo se, nažalost, da je to njegov sin David Dragičević.

Kompletan Vaskovićev tekst koji govori o dešavanjima koja su dalje uslijedila pročitajte na ovom LINKU.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments