Kakve nas mjere danas čekaju?

Na sastanku će biti razmatran prijedlog usuglašenih mjera na svim razinama vlasti kako bi se spriječilo daljnje pogoršanje situacije i sačuvalo zdravlje građana

Predsjedavajuću Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija će sutra, u petak 27.11.2020. godine, u Doboju sa premijerima RS i Federacije BiH, Radovanom Viškovićem i Fadilom Novalićem, te gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem razgovarati o trenutnoj epidemiološkoj situaciji prouzrokovanoj širenjem korona virusa, saopćeno je danas.

Sastanku će prisustvovati ministrica civilnih poslova BiH Ankica Gudeljević, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić i ministar zdravstva Federacije BiH Vjekoslav Mandić.

Na sastanku će biti razmatran prijedlog usuglašenih mjera na svim nivoima vlasti kako bi se spriječilo daljnje pogoršanje situacije i sačuvalo zdravlje građana.

Sastanak će biti održan u hotelu “Park” u Doboju, s početkom u 14 sati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79